Friday, August 12, 2011

Dah shopping biskut raya ke?

Kawan-kawan sume dah beli biskut raya ke?Yang pasti masing-masing telah menempah pelbagai jenis biskut     kan sempena kedatangan raya puasa tahun ni.Alhamdulillah semalam mama dah membeli beberapa jenis biskut yang berkenan di mata & hati...hihihi.Tahun ni takde tempah-tempah terus pergi beli di  kilang yang menjual beraneka biskut raya....nasib baik berdekatan dengan opis...tu yang pergi lari sekejap semalam dengan member sekerja.Asalnya nak tengok tempatnyer saje coz  1st time tau pasal kilang ni...akhirnya dengan akak pengusaha kantin sekali memborong biskut raya ...hehehe....boleh dikatakan murah lar coz kiter beli dengan harga borong....purata harga antara RM13- RM15 sahaja.Kalau beli kat tempat lain Almond London mesti harganya RM20++ kan...kat sini jual RM15 sahaja.Ramai gak yang datang membeli semalam..kan main sesak coz tempatnya agak kecik.Apepun mama dah lega dah beli biskut-biskut raya ni...maybe akan datang lagi untuk beli biskut buat mak & mak mentua di kampung.

Suasana di kaunter pembayaran

Aneka biskut & kerepek yang dijual


Biskut Choco Stick

Kuih Bangkit...macam-macam perisa ada


Deretan kuih bangkit dari luar kedai

p.s: Nasib baik bawak RM100 kalau bawak lebih alamatnyer abis sume...memang tergoda iman tengok biskut-biskut kat dalam kedai ni...sumenyer nampak sedap jer:-)

3 comments:

pizli said...

Kilang?? Hahah seronoknya.. Semua jenis ada..

Hanie Honey said...

hai...silent reader nie...

nak tau kat maner kilang tuh..nampak mcm best jer...
bagi add boleh tak..??

honeyhoney822003@yahoo.com

kkhiikhkiik....Thank U

ziann said...

sis, bley bgtau kat ner kilang nie?
nak beli gak.

TQVM

aniziann_80@yahoo.com