Tuesday, May 17, 2011

Nak tayang handphone baru

Actually bulan lepas beli Nokia C6 ni tapi baru berkesempatan nak tayang kat blog mama nie....sajer suka-suka coz nak kongsi dengan kawan-kawan mama.Hari tu tangkap gambar dalam digital kamera tu yang lambat sikit nak upload kat sini....sekarang dah senang nak ke mana-mana tak payah lagi nak bawak kamera...leceh sikit...lagi senang guna hp ni...memang berbaloi membelinya...mama memang sayang sangat kat hp ni....nie adalah kenangan dari duit lebihan KWSP yang mama keluarkan tempohari untuk bayar lawyer fees beli rumah ... hihihi....

Nokia C6....mama like it!!

3 comments:

Noina said...

wah kak.. hp br :)

munna said...

munna pun...like it!!!!!!!!!!!!!

Yana a.k.a Noni said...

Noina & Munna :Sesekali beli sesuatu utk ganjaran diri sendiri..hehehe