Wednesday, May 25, 2011

Silap tarikh:-)

Semalam gaji keluar jadinya mati-mati hari nie mama ingatkan 26hb Mei...ader appoinment dengan unit Neuro jam 9.00 pagi.Padahal hari nie 25hb....sian kat Humaira .. terpaksa bangun awal untuk bersiap ke HTAR.Last-last bila abah balik keje pukul 8.30 pagi tadi terus pergi tengok surat temujanji dan menunjukkan pada mama sambil cakap "mama hari ni 25hb la....appoinment Humaira esok 26hb'' sambil tersengih pandang kat mama.Laaaa....rupa-rupanya mama dah silap tarikh....memandangkan esok temujanjinyer..mama terus pujuk Humaira yang tengah excited nak pergi hospital..katakan padanya yang mama salah kira hari...nasib baik dia faham & tak merengek pun coz tak dapat jalan-jalan naik kete pagi nie...hehehe.Tengok jam dah pukul 8.30 pagi so mama terus capai kunci kete dan setelah bersalaman dengan abah & Humaira , mama terus bergegas ke pejabat.Tak tukar baju kurung pun..selamba jer pakai t-shirt muslimah & berseluar hitam longgar ke pejabat...dah lewat kan ..harap-harap tak kena tegur dengan GB:-)

p.s : Along tak ke sekolah agama pagi nie...katanya peperiksaan pertengahan tahun dah tamat semalam..mama bagi peluang rehat jer kat rumah pagi nie:-)macam nie punya omak pun ade yer...sesekali bagi muka...takpe kot...hihihi

3 comments:

Abang Long said...

Salam...nasib baik lum g spital tu lg kan? Bagus gak si abah tu remind. Klu dia pun sama2 lupa??.. ish3

munna said...

NASIB BAIK ABAH DIA BALIM SEBLM KAK YANA DAH SAMPAI HOSPITAL KAN... CANTIK TEMPLATE BARU KAK YANA ..KEMAS DAN TERATUR

Yana a.k.a Noni said...

Abang Long :itu ler...sib baik abahnya yg perasan...klu idak dh sampai hospital..balik kosong jer...hihihi

Munna :Tq...ni ler template yg paling menepati citarasa akak...mgkin kekal la kot kali nie:-)