Wednesday, June 22, 2011

Ader special entri untuk mama

Seronoknya biler ada orang tu wat special entri buat mama & pada masa yang sama promote mama punyer blog yang tak seberapa ni...thanks to u Munna  ... mama really appreciate it:-)


Actually Munna nie bekas rakan serumah time belajar dulu..orangnyer pendiam jer tapi memang sporting...kami jumpe balik pun melalui blog gak...sebagai tanda penghargaan akak nak promote gak blog Munna kat sini walaupun followersnyer dah cecah 1 ribu lebih..hehehe....so kawan-kawan jangan lupa singgah ke blog Munna k...wassalam

4 comments:

munna said...

macam jejak kasih pula kita ni kak yana kan....

mutiara hati said...

salam perkenalan... wah dapat special promote dari kawan-kawan... best tu...

Yana a.k.a Noni said...

munna:aah..boleh dikatakan mcm tu ar..:-)sib baik munna ingat akak lg kan..ingatkn nk upload picture ms kite kat umah sewa tu tp masing2 x pakai tudung kan..malu la plak:-)

Yana a.k.a Noni said...

Mutiara hati:salam kenal to u gak:-)