Wednesday, June 22, 2011

Midnight movie "Pirates of The Caribbean"

Sempena hari Bapa Ahad lepas....Abah  dengan rasa terujanyer mengangkut askar-askarnya bersama Penolongnya iaitu mama menonton midnight movie @ TGV Bukit Raja , Klang pada sebelah malam.Citer yang menjadi pilihan ialah......

Pirates of The Caribbean

Situasi kat kaunter tiket...agak lengang

Sempat lagi budak debab nie posing kat replika Transformer....release 29 Jun nie...x sabar nak pegi tengok

Humaira tersengih seronok nak tengok wayang

2 orang askar yang selalu berperang & selalu berdamai

Lepak sekejap ..movie start 12.00 malam..kena tunggu lagi 1 1/2 jam..sempatler isi perut dulu:-)

Cute tak saya?peace....

Mama suka tengok picture ni..

Angah pun nak posing ngan mama gak..budak kememe ni la die

Nape tu bah...bulat mata?


Dah selesai tengok wayang ..jam 2.30 pagi time ni...tengah tunggu mama bayar parking fee

Kesimpulannya cerite POTC kali nie tak best jika nak dibandingkan dengan yang sebelum2 ni coz tak banyak action perang@gaduh sangat..mama bagi 6/10 jer...hehehe












3 comments:

pizli said...

2.30 pagi?? hahahah betul² berjalan.. syoklah anak dah besar boleh tengok wayang sekali..

Yana a.k.a Noni said...

en.pizli:aiik..tergezut ke?start dr 12.00 mlm - 2.20 pg....sekali sekala aper salahnyer...:-)

munna said...

pergh.... teringin nak bawa kakak meya tgk wayang.... tapi kena turun kuantan atau kl....