Saturday, July 30, 2011

Kaki Humaira

Lama dah rasanyer mama tak bercerita tentang perkembangan Humaira....

Mulut comot tu ...baru lepas makan durian tak sempat cuci lagi mama dah snap

Gambar nie ler yang mama nak share dengan kawan-kawan

Tengok kaki kirinyer dah boleh menapak dengan betul kan....tapi yang kanan tu masih dok jingkit lagi...dengan posisi lututnyer yang masih dikendurkan bila berdiri.Mama kene lebih lagi usaha untuk wat urutan & exercise kaki Humaira ni...Alhamdulillah sekarang nie agak senang untuk bekerjasama dengan Humaira...dah tak banyak karenah lagi bila ajak wat exercise & terapi:-)
Minggu lepas dah jumpa dengan Dr.Chen...ketua unit rehab...katanyer dalam  2-3 bulan lepas nie Humaira akan diberi suntikan Botox untuk membantu mengurangkan keregangan otot.Sepatutnyer appoinment kali nie pihak rehab nak wat kasut yang ader screw tu tapi orang yang in-charge MC ler plak...terpaksa ditunda  AFO tu ke next appoinment bulan 9 nanti...huhuhu...  

Budak tomei ni masa ikut abah gi Kolej Legenda @ Mantin 
      

4 comments:

mama akid said...

semoga usaha mama akan berbalas 1 hari nnt..

Yana a.k.a Nonie said...

Thanks mama Akid...insyaallah:-)

Azma said...

Alhamdulillah..semoga perkembangan humaira sentiasa bertambah baik ye..

Salam ramadhan

Azma said...

Alhamdulillah..semoga perkembangan humaira sentiasa bertambah baik ye..

Salam ramadhan