Tuesday, February 22, 2011

Selamat Hari Lahir buat Angah..



Sebenarnya hari nie adalah hari ulangtahun kelahiran anak kedua saya yang ke 7 tahun...Arissa Sofea bt Rosdi...tak sempat nak raikan..preparation pun takde.Plan saya dan suami untuk meraikannya bersama ketiga-tiga insan tersayang nie..maknanya nak sambut sekali.Mana taknya...Abahnya (29 Mac),Along (21 Jan) & Angah pada hari ni..so kata sepakat telah dicapai..sambutan hari lahir mereka-mereka ini akan dibuat pada bulan Mac nanti...save ler bajet sikit kan..plan nak pergi bercuti..insyaAllah.Tiap-tiap bulan nak sambut pokailah mama kan...apapun ingatan itu yang lebih penting.Doa mama semoga Angah dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan dilindungi Allah selalu hendaknya...aaaamin....sayang anak mama....mmmmuuaaaaaaaaah:-)

p.s:dah mintak belikan kek..tengoklah hujung minggu ni..nak masak yang special utk putera & puteri mama ni..jangan lupa beli kek sekali..

5 comments:

Yasmin Nabilah.. said...

Happy Birthday Angah..:)

Bicara hati ibu aisya said...

Hepy Besday Angah.Semoga membesar dengan sihat dan bijak.

munna said...

Happy birthday buat angah... dah besar anak kak yana ye...

p/s : baru je beli kek SR nak sambut birthday kakak Meya sepatutnya 25/2 tapi celebrate awal sikit sebab kebetulan ada BBQ dekat rumah mak munna mlm ni...

Azma said...

Hepi besday Angah..

Yana@Noni said...

ina,ibu aisya & munn :terima kasih..:-)